Що вдягти: ТОП-5 наймодніших головних уборів цієї весни

Що вдягти: ТОП-5 наймодніших головних уборів цієї весни

Які головні убори будуть в тренді весною 2019 року, в ефірі програми "Модний сезон"розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Як ви там? Радієте весні і своїм стильним лукам?

Невже не радієте? А чого не вистачає? Можливо, головного убору? З цим я вам легко допоможу.

Останнім штрихом та модним акцентом вашого образу може стати яскравий берет. Червоний, жовтий, жовтогарячий, фіолетовий – не соромтеся, це ж весна. Чим яскравіше, тим стильніше.

Фото www.whowhatwear.co.uk

Якщо ви вже відносили кепі та вважаєте, що це не стильно – помиляєтеся. Цього сезону в тренді кепі з тканини пісочних відтінків. Пасує всім та під все. Перевірено!

Фото www.whowhatwear.co.uk

Не те, що не втрачає актуальності, а навпаки, набирає обертів ще один тренд: носити бабусину хустину! Її можна одягти як бандану, накинути на плечі, як палантин, чи – класика жанру – носити як наші бабусі. Так роблять справжні фешіоніста. І ви не соромтеся!

Фото fashionisers.com

Радійте, любителі спортстайлу: кепки та бейсболки на піку популярності, принаймні поки що. Тому якщо вам личить – вперед!

Фото www.whowhatwear.co.uk

І на десерт – про тренд, що здивував усіх ще наприкінці минулого року: капелюх-відро. Звучить смішно, а вигляд має ще й як стильний. Подивіться хоча б останні модні покази Діор і переконайтеся! Цей головний убір у стилі 2000-их чудово доповнить ваші модні штани-кюлоти та легкий весняний плащ.

Фото www.whowhatwear.co.uk

Капелюх-відро, кепка, хустка, кашкет і берет – он яке різноманіття модних головних уборів! Але капелюх – річ індивідуальна, комусь личить, а комусь – ні. Тому не лінуйтеся, приміряйте, шукайте свій ідеальний та будьте наймоднішими!