Меджліс кримських татар заявив про підтримку Порошенка на виборах

Меджліс кримських татар заявив про підтримку Порошенка на виборах

Меджліс кримськотатарського народу висловив свою підтримку Петра Порошенка на виборах президента України. Про це повідомив у фейсбуці голова Меджлісу, народний депутат України Рефат Чубаров. 
 
"Висловити підтримку діючому президенту і закликати громадян України підтримати голосуванням кандидатуру Петра Порошенка", — йдеться в заяві.
 
Також Меджліс закликає Меджліс закликав громадян України, які мешкають в окупованому Криму, проголосувати на виборчих дільницях на материковій частині України.
 
Окрім того, у заяві міститься заклик до Виконавчої ради Всесвітнього конгресу кримських татар та громадських організацій кримськотатарської діаспори сприяти громадян України голосуванню на закордонних виборчих дільницях. 
 
Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня. Центральна виборча комісія України створила 199 окружних виборчих комісій для проведення виборів президента України. Дільничні виборчі комісії мають бути сформовані до 12 березня. ЦВК 8 лютого завершила реєстрацію кандидатів у президенти.
 
Рефат Чубаров, фото: УНІАН