ЦВК скасувала реєстрацію Садового кандидатом у президенти

ЦВК скасувала реєстрацію Садового кандидатом у президенти

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію голови партії "Самопоміч", мера Львова Андрія Садового на кандидатом на посаду президента України. Про це повідомляє прес-служба ЦВК у фейсбуці. 
 
"До ЦВК 4 березня 2019 року надійшла заява кандидата на пост Президента України Садового А.І. про відмову балотуватися кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України. Розглянувши зазначену заяву, Комісія скасувала реєстраціюкандидата на пост Президента України Садового Андрія Івановича на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року", — йдеться у повідомленні.
 
 
Нагадаємо, Андрій Садовий заявив, що відмовляється від наміру балотуватися на виборах президента України і підтримає іншого кандидата — Анатолія Гриценка 1 березня.
 
В той же день про своє зняття заявив інший кандидат у президенти Дмитро Гнап, висунутий від партії "Сила Людей". 2 березня з’їзд партії "Сила людей" закликав Гнапа відмовитися від балотування, однак сам Гнап досі не подав відповідної заяви до ЦВК.
 
Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня. Центральна виборча комісія України створила 199 окружних виборчих комісій для проведення виборів президента України. Дільничні виборчі комісії мають бути сформовані до 12 березня. ЦВК 8 лютого завершила реєстрацію кандидатів у президенти.
 
Андрій Садовий, фото: сайт партії "Самопоміч"