Що вдягти: найтрендовіше взуття весни–2019

Що вдягти: найтрендовіше взуття весни–2019

Про модні взуттєві тренди цієї весни в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

З приходом весни, ми не трансформуємо гардероб за мить. І не треба! Робімо це поступово і в задоволення, адже самі знаєте: шопінг лікує.

Почати вам радимо зі взуття. Ви можете закутатися у зимовий шарф чи зовсім не мати бажання розлучатися зі своїм светром "оверсайз", але взуття буде натякати, що весна таки розпочалася. У сьогоднішньому випуску ТОП найтрендовіших моделей взуття.

Грубі черевики

Якщо вам потрібна альтернатива повсякденним і суперуніверсальним чоботам – придивіться як слід до грубих черевиків. Щоби пасувало дійсно під все, обирайте чорні шкіряні, і не прогадаєте. Сподіваюся, я не відкрию вам Америку, якщо скажу, що масивні черевики зараз носять і під чорні штани, і під джинси і навіть під легкі сукенки з квітковим принтом. Це тренд!

Квадратний каблук

Якщо ваш повсякденний дрескод вимагає зручних каблуків, а на пласкій підошві – вже зовсім не те, ви просто маєте знати , що 2019-го в моді квадратний каблук. Тому не дивуйтеся, побачивши таке взуття на полицях магазинів. Краще приміряйте – можливо, вам личить!

Підбори "кітен хілс"

Мої любі модниці, минулого сезону ви вже напам’ять вивчили термін "кітен хілс". Ні? Тоді вчимо зараз. Ці крихітні смішні підбори – чудова альтернатива класичним туфлям-човникам і радість та комфорт для наших ніжок.

"Чоловічі" лофери

Справжній писк моди – чоловічі лофери в ретро стилі. Але якщо і цим вас не здивуєш, приміряйте їх під сукню чи спідницю. Ваш образ заграє по-новому!

Снікерси на масивній підошві

На десерт не новинка, але зручненька пара, що точно стане улюбленицею. Я про пару кросівок на масивній підошві. Якщо восени ми підшукували зовсім скромні варіанти, то цього сезону оголошуємо полювання на найяскравіші та наймодніші кросівки!

Снікерси на масивній підошві, а-ля чоловічі лофери, крихітні підбори кітен хілс, квадратний каблук та грубі черевики – покваптеся! Інакше хтось купить ваш розмір!