У Києві відбудеться творча зустріч з Риммою Зюбіною

У Києві відбудеться творча зустріч з Риммою Зюбіною

У Києві в Культурному центрі "Печерськ" 1 березня відбудеться творча зустріч з Риммою Зюбіною. В ефірі UA:Радіо Культура в програмі "Культура.Live" говорили з директоркою Культурного центру "Печерськ" Владою Белозоренко та акторкою Риммою Зюбіною про цей захід та як працювати над роллю і як пройти кастинг в кіно.

Ведучі:

Катерина Толокольнікова, Артур Бобрик

Римма Зюбіна поділилася, що з Владою Белозоренко створили разом 3 вистави, тому на таке запрошення зробити творчій вечір відреагувала позитивно.

"Цією зустріччю ми започаткуємо серію зустрічей з іншими творчими людьми. На подібних заходах я можу говорити не лише про творчу діяльність, тому що моє життя не обмежується лише театром та кіно. Приємно, що після таких подій люди пишуть мені, що я їх надихнула", — сказала Зюбіна.

За словами акторки, 1 березня вона розповість про театральну кухню та кіно, та буде говорити про свою власну позицію в житті країни.

Влада Белозоренко також додала, що хоч вони з Риммою познайомилися в театрі, для неї вона є людиною, яка може розповісти не тільки про пласт творчості.

"Для мене Римма може говорити про пласт духовного життя, соціальний та громадський пласт. Вона є обличчям сучасної української культури та її голосом", — говорила Белозоренко.

Римма Зюбіна зауважила, що на зустрічі будуть говорити не лише про творчість, а й про те, як можна її поєднати з іншими сферами життя.

"Пригадую мій перший кастинг, на який я, до речі, спізнилася на 40 хвилин, тому що мій годинник впав і показував не правильний час. Це було у 1992 році, фільм називався "Про шалене кохання, снайпера і космонавта". Зараз його назвали б артхаусом", — розповіла Зюбіна.

Нагадаємо, що 1 березня о 19.00 в Культурному центрі "Печерськ" відбудеться творча зустріч з акторкою Риммою Зюбіною.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото — ФБ сторінка заходу