У Києві представлять виставу "OTВЄTKA@UA", присвячену Василю Сліпаку

У Києві представлять виставу "OTВЄTKA@UA", присвячену Василю Сліпаку

У Києві сьогодні, 18 лютого, в рамках проекту "Лабіринт із криги та вогню" Центру Леся Курбаса, Запорізький муніципальний театр "Ві" представить виставу "OTВЄTKA@UA" за п'єсою Неди Нежданої. Про це в ефірі UA:Радіо Культура в рубриці "Авансцена" розповіла авторка п'єси Неда Неждана.

Ведучий:

Сергій Труфанов

"Ця п'єса — це моє відчуття гібридної війни та як в ній вижити, не ставши ні жертвою, ні катом. Вона присвячена Василю Сліпаку, відомому оперному співаку, який пішов добровольцем в АТО і загинув від кулі снайпера. Його історія стала поштовхом для п'єси", — сказала Неждана.

За словами Неди Нежданої, ця вистава є виставою єднання.

"Це певна можливість побути разом, адже сьогоднішній день є початком розстрілів Небесної Сотні. Головна героїня вистави потрапила в жахливу ситуацію: вона похоронила свого коханого і в той же час подруга з Росії запрошує її бути дружкою на весіллі", — зауважила Неждана.

Читайте також: З наступного року конкурс імені Василя Сліпака матиме статус міжнародного — брат

Нагадаємо, що сьогодні, 18 лютого о 19.00 у Центрі Леся Курбаса буде представлена вистава "OTВЄTKA@UA".

Василь Сліпак, всесвітньо відомий український оперний співак, соліст Паризької національної опер, учасник бойових дій, загинув від кулі снайпера на Донбасі у червні 2016 року.

Прослухати детальніше можете за посиланням

 

Фото ФБ сторінка заходу