Супрун: основне рішення суду щодо компетенцій виконувати обов’язки міністра ще попереду

Супрун: основне рішення суду щодо компетенцій виконувати обов’язки міністра ще попереду

Уляна Супрун заявила, що основне рішення суду про наявність у неї компетенцій виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я ще попереду та буде розглядатись 15 лютого.

Про це вона написала у Фейсбук.

За її словами, основне рішення про наявність у неї компетенцій виконувати обов’язки міністра ще попереду.

"Розгляд справи по суті буде розглядатись у цього ж судді завтра, 15 лютого, о 14:50", — написала вона.

Супрун також додала, що нині її команда активно працює з важливими документами, які накопичились за трохи більше, ніж тиждень.

Нагадаємо, сьогодні Окружний адміністративний суд Києва дозволив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Рішення суду оголосив суддя Сергій Каракашьян.

Як повідомили в прес-службі судової інстанції, суд скасував відсторонення Супрун "з власної ініціативи", при цьому у задоволенні відповідного клопотання уряду відмовив. 

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва 5 лютого заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Позов щодо повноважень Супрун подали представники Радикальної партії.

7 лютого до суду надійшло клопотання від Кабміну про скасування заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Суд почав розглядати це клопотання 11 лютого, після чого суддя перебував в нарадчій кімнаті до 14 лютого.