Шерембей про суд щодо повноважень Супрун: ця драматична історія не закінчиться швидко

Шерембей про суд щодо повноважень Супрун: ця драматична історія не закінчиться швидко

Голова координаційної ради ВБО "Мережа людей, які живуть з ВІЛ" Дмитро Шерембей вважає, що спроби заблокувати роботу Міністерства охорони здоровя будуть продовжені. Про це він заявив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Вдень". 
 
"Ця драматична історія не закінчиться на завтрашньому суді (15 лютого суд починає розгляд по суті адміністративну справу за позовом Ігоря Мосійчука до Уляни Супрун — ред.). Є заяви, щоб порушили кримінальну справу щодо втручання в роботу суду. Я розумію, що вони можуть тиражувати подібні звернення з абсолютно будь-яких приводів", — зазначив Дмитро Шерембей.
 
Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва 5 лютого заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Таке рішення суд схвалив у справі щодо повноважень Супрун за позовом, який подали представники Радикальної партії.
 
7 лютого до суду надійшло клопотання від Кабміну про скасування заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Суд почав розглядати це клопотання 11 лютого, після чого суддя перебував в нарадчій кімнаті до 14 лютого. Сьогодні суд дозволив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. 
 
Уляна Супрун майже три роки виконує обов'язки міністра охорони здоров'я — уряд призначив її на цю посаду у липні 2016 року.
 
Слухати повну версію.
 
На фото: Уляна Супрун, джерело: Укрінформ