Обшуки в НКРЕКП: комісія працює в штатному режимі

Обшуки в НКРЕКП: комісія працює в штатному режимі

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг повідомила, що працює у штатному режимі.

Сьогодні у приміщенні комісії працівники Національного антикорупційного бюро здійснювали обшук, повідомляє прес-служба НКРЕКП.

"Комісія послідовна і відкрита в своїй діяльності та продовжує в рамках законодавства співпрацювати з правоохоронними органами, зокрема з НАБУ. Сьогодні проводився обшук. Комісія виконує усі законні вимоги слідчих. Комісія і раніше надавала усі документи та усі коментарі стосовно справи, по якій ведеться розслідування. Розраховуємо на об'єктивність та неупередженість", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що НАБУ проводить розслідування у справі про ймовірні зловживання посадових осіб Національної комісії з регулювання тарифів при укладанні тарифів "Роттердам+". Директор НАБУ Артем Ситник називав розслідування цієї справи одним з пріоритетних завдань для агентства.

Формула ціноутворення "Роттердам+" була затверджена Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 3 березня 2016.

Представники НКРЕКП заявляли, що затверджена ними методика розрахунку мала усунути ручне регулювання цін та забезпечити незалежність від постачань вугілля із зони АТО.