Співак Артур Боссо презентував пісню в ефірі Радіо Культура

Співак Артур Боссо презентував пісню в ефірі Радіо Культура

Співак Артур Боссо презентував пісню "Я без тебе" в ефірі UA:Радіо Культура в програмі "Культура.Live".

Ведучі:

Людмила Ляхевич, Денис Денисенко

"Її історія зовсім молода. Автором цієї пісні став мій творчий партнер Олег Рубанов. Він заклав до нею свою емоцію, але при виконанні, я додав і власну. Кожна пісня, яку я співаю, іде з середини, від душі", — сказав Боссо.

За словами співака, емоція обов'язково має бути в кожній пісні і тоді вона чудово відчувається глядачем.

"Нещодавно я зрозумів, що чоловіки мого або старшого віку не вміють говорити компліменти. Тому моя місія навчити це старше покоління не соромитися говорити компліменти і висловлювати почуття", — говорив Боссо.

Артур Боссо додав, що треба бути закоханим у все: людей, своє життя, роботу.

"Те, що навколо тебе, повинно бути окутано любов'ю. Щастя у ваших руках, тому не бійтеся відверто говорити про кохання. Особисто для мене кохання це певний стан,  це якась хімія між людьми", — розповів він.

Співак зауважив, що він виступає у розважальному жанрі, щоб люди під час його виступу могли відволіктися від проблем.

"Кожна моя пісня має підтекст та емоцію, є особливою і особистою. Коли слухаю різні сингли, то одразу розкладаю їх на молекули, дивлюся на аранжування, гармонію. Текст я сприймаю спочатку, а потім вже музику", — поділився Боссо.

За словами співака, його хоббі є кулінарія.

"Я люблю готувати ексклюзивні страви і дивувати своїх гостей. Їжа чимось схожа на музику, адже гармонія та настрій є спеціями в музиці. Головний секрет, коли ти готуєш їжу, робити це з гарним настроєм, натхненням та любов'ю", — додав Боссо.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото — ФБ Артура Боссо