ООС: минулої доби на Донбасі поранено військового

ООС: минулої доби на Донбасі поранено військового

Минулої доби на Донбасі бойовики, підтримувані Росією, 5 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, одного бійця було поранено.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, бойовики продовжують застосовувати заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, у смузі дії оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військових зі стрілецької зброї в районі Мар'їнки. Також прицільний вогонь по наших позиціях вів ворожий снайпер.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики обстріляли позиції сил ООС з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів поблизу Хутора Вільного, зі стрілецької зброї — Станиці Луганської, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Травневого. Також з протитанкового ракетного комплексу та озброєння бойової машини піхоти БМП-2 велися обстріли в районі населеного пункту Богуславське.

Також прес-центр повідомляє, що трьох окупантів було знищено та трьох поранено.

Військовий конфлікт на частині Донбасу розпочався у квітні 2014 року. Відтоді на території частини Луганської і Донецької областей проводитися антитерористична операція, а з травня 2018 року — операція Об'єднаних сил.

Фото прес-центру ООС