Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя анонсував вихід нового альбому

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя анонсував вихід нового альбому

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі UA:Радіо Культура в програмі "Культура.Live" анонсував вихід нового альбому.

Ведучі:

Людмила Ляхевич, Денис Денисенко

"На початку наступного місяця ми представимо новий альбом гурту "Антитіла" під назвою "Hallo", в який увійдуть композиції, які наші слухачі вже знають: "Лови момент", "Там Де Ми Є", "Вірила", "Lego", "Hallo" та зовсім нові треки. Загалом в альбом увійде 10 пісень гурту", — заявив Тополя.

За його словами, з цим альбомом гурт "Антитіла" вирушить в стадіонний тур.

"В травні ми вирушимо з цим альбомом в наш перший стадіонний тур. Ми поїдемо до 5 міст України. Це: Львів, Одеса, Полтава, Харків, Київ. Так як цей стадіонний тур для нас є першим, ми обирали ті міста, де впевнені, що зможемо зібрати цілий стадіон глядачів", — розповів Тополя.

Також лідер гурту "Антитіла" додав, що підготовка до туру є активною.

"Світло для стадіонного туру везеться з Лос-Анджелеса, звук тестували в Італії на наших піснях. До початку туру, який розпочнеться 25 травня, альбом вже вийде і слухачі зможуть ознайомитися з усіма новими синглами", — говорив Тополя.

Тарас Тополя розповів про зйомки пісні "Вірила", яка увійде в новий альбом "Hallo" і зауважив, що вони проходили в Португалії.

"Саме в цій країні були потрібні локації для цього відео. Ми знайшли картинку відомого "Будинку Флінстоунів" і вирішили полетіти туди, щоб відзняти екстер'єр цього будиночка. Також величезним плюсом стало те, що в період зйомок кліпу в Португалії було зелено, а ми хотіли, щоб зелень була в кадрі", — сказав Тополя.

Фронтмен гурту "Антитіла" поділився, що частина команди відправилася в Португалію літаком, а інша частина, разом з обладнанням, поїхала туди через всю Європу автомобілем.

"Були певні проблеми перетину кордону з апаратурою, вартість якої сягала близько пів мільйона доларів. Нас фактично повернули назад, але ми все ж змогли довести начальнику митниці в Польщі, що ця апаратура є нашими особистими речами, а не речами для продажу, та що ми її повернемо назад", — говорив Тополя.

За словами Тараса Тополі, вони бачили майбутню картинку відео з історією хлопчика, який робить дельтаплан та надихається своєю коханою.

"Ми хотіли, щоб історія кліпу відбувалася саме в такому антуражі. Крім "Будинка Флінстоунів", ми знайшли декілька майданчиків для старту дельтаплану", — повідомив Тополя.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото — ФБ Тараса Тополі