Дмитро Гнап відмовився від підтримки партії "Сила людей" — Веселова

Дмитро Гнап відмовився від підтримки партії "Сила людей" — Веселова

Кандидат у президенти України Дмитро Гнап відмовився від підтримки політичної партії "Сила людей" через скандал, заявила народний депутат України, член цієї політичної партії Наталія ВеселоваПро це вона зповідомила в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Вдень"
 
"Ми вчора з ним говорили, пропонували йому допомогу, пропонували якісь стратегії по виходу з цієї ситуації. Він відмовився від нашої допомоги. Ми пропонували, перш за все, знятися з передвиборчих перегонів, він відмовився. Він погодився на те, що він втрачає підтримку партії і іде з тією заставою, яку він зібрав завдяки партії в тому числі", — повідомила Наталія Веселова.
 
Наразі Гнап не повідомляв про цю розмову з представниками партії "Сила людей".
 
Нагадаємо, 3 лютого 2019 року представник політичної партії “Сила людей” Дмитро Гнап подав документи та заяву про висунення кандидатом на посаду президента України до Центральної виборчої комісії, його зареєстрували кандидатом.
 
 
7 лютого журналістка «Сліство.Інфо» Анна Бабінець на своїй сторінці в Facebook повідомила, що Гнап досі утримує частину коштів, які журналісти отримали 4 роки тому в якості премії та обіцяли передати на допомогу армії. 
 
Пізніше Гнап заявив, що частина коштів дійсно була витрачена на допомогу ЗСУ, частина пішла на покриття потреб “Слідство.Інфо”, решта ж досі зберігається у нього. Також політик підтвердив, що готовий передати кошти редакції найближчим часом.
 
Слухати повну версію.
 
Фото: Дмитро Гнап, джерело: Укрінформ