Учасниці "Freedom Jazz" про Національний відбір на Євробачення: наша пісня про кохання і пристрасть

Учасниці "Freedom Jazz" про Національний відбір на Євробачення: наша пісня про кохання і пристрасть

Про Євробачення-2019 в ефірі UA:Радіо Культура в програмі "Музична афіша" говорили з учасницями гурту "Freedom Jazz" Софією Павличенко, Анастасією Малегою, Санні Журбою.

Ведуча:

Наталія Писанка

Учасниці гурту  "Freedom Jazz" розповіли, що їх участь у Національному відборі на Євробачення була ідеєю продюсера і творчого керівника "Freedom Jazz" Олени Коляденко, цього року вони вперше беруть участь у відборі, а в попередні роки навіть не пробували подавати заявку.

"Ми працюємо в стилі джаз-кабаре, що уособлює синтез театру, музики і танцю. В нас в країні такого ніхто не робить. Під час виступів "Freedom Jazz" завжди відбувається шоу, бо ми ще маємо 7 музиканток в команді. Тому в нас повний склад джаз-бенду і це невід'ємна частина роботи", — розповіли учасниці "Freedom Jazz".

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення–2019: відомі результати жеребкування

Учасниці колективу "Freedom Jazz" сказали, що пісня "Cupidon", з якою вони будуть брати участь у Національному відборі, про кохання, продовження роду, пристрасть.

"Ідея пісні прийшла тоді, коли ми дізналися, що одна з наших солісток Анастасія чекає на дитину. Тому ця пісня про купідона, який приносить даруночки. В ній звучать французька та іспанська мови", — говорили учасниці гурту.

Учасниці джаз-бенду розповіли, що на сцені головне все робити щиро та кайфувати від всього процесу і додали, що їм  цікаво спостерігати за колегами та бачити яскраві номери. 

Також співачки розповіли, що нещодавно писали факти про гурт і згадували всіх "зірок", які були вражені їхньою творчістю.

"Чесно кажучи, цей список вже досить великий, починаючи з Люка Бессона, Арманда Асанте, Майкла Медсена, Лайнері Вітча, які чули наші виступи і були вражені", — сказали учасниці колективу.

Нагадаємо, що прямі ефіри півфіналів Національного відбору-2019 відбудуться 9 та 16 лютого одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та СТБ.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото — ФБ Freedom Jazz