Минулої доби на Донбасі обійшлося без втрат — прес-центр ООС

Минулої доби на Донбасі обійшлося без втрат — прес-центр ООС

Минулої доби на Донбасі бойовики, підтримувані Росією, 11 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, військові не постраждали.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, бойовики три рази застосовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, у смузі дії оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військових з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Піски, з гранатометів — в районі селища Павлопіль, з  автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі населеного пункту Лебединське, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі селища Водяне.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції сил ООС з мінометів калібру 82 мм поблизу Жованки, двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі селища Кримське,  з автоматичних гранатометів — Хутора Вільного, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї  — Південного та зі стрілецької зброї — Станиці Луганської.

Також прес-центр повідомляє про двох знищених та одного пораненого бойовика. Крім того, знищено вантажівку російсько-окупаційних військ марки "КРАЗ".

Військовий конфлікт на частині Донбасу розпочався у квітні 2014 року. Відтоді на території частини Луганської і Донецької областей проводитися антитерористична операція, а з травня 2018 року — операція Об'єднаних сил.

Фото прес-центру ООС