Завтра починається реєстрація на основну сесію ЗНО

Завтра починається реєстрація на основну сесію ЗНО

5 лютого розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"5 лютого розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання і триватиме до 25 березня", — йдеться у повідомленні.

За прогнозом Українського центра оцінювання якості освіти, в Україні ЗНО очікують близько 332 тисяч учасників, які у 2019 році завершать здобуття повної загальної середньої освіти. У тестуваннях зможуть також взяти участь випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років.

Абітурієнти матимуть можливість скласти ЗНО щонайбільше з чотирьох навчальних предметів, загалом тестування відбуватиметься з 11 навчальних дисциплін.

Читайте також — Що варто знати абітурієнтам з непідконтрольних територій про вступну кампанію 2019 року — роз’яснення експерта

Нагадаємо, з 8 до 31 січня 2019 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти тривала реєстрація на пробне ЗНО.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 16 березня – з української мови і літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.