Винних має назвати слідство — голова ТСК про заяву батька Гандзюк щодо вбивства активістки

Винних має назвати слідство — голова ТСК про заяву батька Гандзюк щодо вбивства активістки

Докази щодо вини осіб, які скоїли напад на Херсонську активістку Катерину Гандзюк, повинні надавати правоохоронні органи. Так прокоментував батька Гандзюк про зв'язок організаторів нападу з партійцем "Батьківщини" Владиславом Мангером та партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим голова Тимчасової слідчої комісії ВРУ щодо нападів на активістів Борислав Береза в ефірі Українського радіо в програмі "Під прицілом".

Він казав, що він вважає, що ці люди є замовниками або є причетними до вбивства. Давайте казати відверто, людина втратила єдину доньку, людина чекає відповіді на запитання не тільки хто виконав вбивство, а й хто замовив, чекає вже дуже довго. Отож я розумію його емоційний стан, але я хочу сказати, що саме слідчі органи повинні казати хто винний, повинні збирати докази тому, повинні показати свою роботу. Після заяви генпрокурора про те, що йому відомо, хто замовник, ми всі чекаємо, щоб ця справа дійшла суду, — вважає Борислав Береза.

Нагадаємо, 28 січня батько херсонської активістки Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк заявив, що організатор вбивства його доньки Катерини Гандзюк співпрацював з партійцем "Батьківщини" Владиславом Мангером та партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим.

30 січня голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв звернувся до правоохоронців з проханням перевірити "неправдиві звинувачення його в причетності до трагедії загиблої активістки Катерини Гандзюк"

Слухати повну версію.