ООС: бойовики обстріляли житлові будинки в Чермалику

ООС: бойовики обстріляли житлові будинки в Чермалику

У селищі Чермалик, що поблизу Маріуполя, команда СММ ОБСЄ вчергове зафіксувала свіжі пошкодження на двох стінах житлового одноповерхового будинку, які утворилися внаслідок влучання боєприпасів стрілецької зброї бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Власники будинку (подружжя у віці 50–55 років) показали спостерігачам кулю, яку, за їхніми словами, вони знайшли на землі під одним із місць вогневого ураження. За твердженнями господарів, 24 січня поточного року, в їхній будинок двічі влучали кулі. На щастя, ніхто з мешканців житлового будинку не постраждав. За словами подружжя, вони надвечір бояться виходити з дому на вулицю, оскільки в їхньому районі не припиняються обстріли", — йдеться у повідомленні.

Крім того, міжнародні спостерігачі також зафіксували на цих стінах осколкові пошкодження, які виникли раніше.

Нагадаємо, минулої доби на Донбасі бойовики, яких підтримує Росія, 5 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, на жастя, жодного військовослужбовця не постраждало.

Військовий конфлікт на частині Донбасу розпочався у квітні 2014 року. Відтоді на території частини Луганської і Донецької областей проводитися антитерористична операція, а з травня 2018 року — операція Об'єднаних сил.