Вибух у Кам'янському поліція розслідує за статтею про порушення правил безпеки

Вибух у Кам'янському поліція розслідує за статтею про порушення правил безпеки

За фактом вибуху у смолопереробному цеху на заводі у місті Кам’янське поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). На місці події працює слідчо-оперативна група Південного відділення поліції Кам’янського ВП", — йдеться у повідомленні.

Новини по темі — Аварія у Кам'янському: площа руйнування складає 500 кв. м.

Нагадаємо, у ніч на 29 січня у Кам'янському Дніпропетровської області прогримів вибух на території ПрАТ "Дніпровський коксохімічний завод", внаслідок чого 5 осіб було госпіталізовано з опіками у тяжкому стані, пошкоджено 500 кв. м. одного із цехів.

Як повідомила речник ДСНС у Дніпропетровській області Дарія Гречищева, до ліквідації наслідків аварії було залучено 44 рятувальника та 13 одиниць техніки. Тривають роботи щодо з'ясування обставин та встановлення точної площі руйнування. Технологічний процес в цеху призупинено.