ООС: минулої доби на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще четверо поранені

ООС: минулої доби на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще четверо поранені

Минулої доби на Донбасі бойовики, яких підтримує Росія, 8 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, з яких, один раз противник застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще четверо отримали поранення.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військових з ПТРК, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі селища Катеринівка, двічі з гранатометів та великокаліберної зброї поблизу населеного пункту Широкине, з стрілецької зброї в районі населеного пункту Опитнета в районі селища Невельське, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Мар'їнка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції сил ООС з великокаліберних кулеметів поблизу селища Станиця Луганська та з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Жовте.

Українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню. За даними розвідки, 25 січня, знищено чотирьох російських окупантів, ще п'ятеро отримали поранення. Також знищено БМП-1 російсько-окупаційних військ.

Військовий конфлікт на частині Донбасу розпочався у квітні 2014 року. Відтоді на території частини Луганської і Донецької областей проводитися антитерористична операція, а з травня 2018 року — операція Об'єднаних сил.

Нагадаємо, днями під Павлополем на Донбасі під час виконання бойового завдання в районі проведення Операції об'єднаних сил зник український розвідник 79 десантно-штурмової бригади. На даний час організовано пошук військовослужбовця, вживаються заходи щодо якомога швидкого встановлення місця його знаходження.

Фото прес-центру ООС