На Київщині діти отруїлися в шкільному автобусі, троє в реанімації

На Київщині діти отруїлися в шкільному автобусі, троє в реанімації

У Баришівському районі, що на Київщині, діти отруїлися в шкільному автобусі, троє з них опинилися в реанімації.

Шкільний автобус, як зазвичай, довозив дітей з найближчих сіл до школи села Морозівка Баришівського району. В салоні знаходилося, за попередніми даними, 16 дітей віком від 10 до 17 років. Вже на першому уроці декільком учням стало зле і їх було доправлено з діагнозом інгаляційне отруєння невідомого генезу до Баришівської центральної районної лікарні.

"Наразі в лікарні знаходиться 9 діток, очікуємо ще на двох", — поінформувала начальник з медичної частини Баришівської ЦРЛ Лариса Волокита. За її словами, 6 дітей знаходяться в дитячому відділенні, 3 — в реанімації. В усіх дітей стан стабільний, середньої тяжкості.

Остаточну причину отруєння буде встановлено згодом. Нині поліція області проводить слідчі дії.

Крім того, сьогодні 24 січня, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук дав доручення перевірити технічний стан абсолютно усіх шкільних автобусів Київщини.

Нагадаємо, 23 січня у Дніпрі учень школи №122 розпилив перцевий балончик під час уроку. Внаслідок інциденту заняття у школі були припинені. Приміщення оглянули рятувальники, також були проведені необхідні заміри на вміст у повітрі небезпечних речовин.