ЗСУ не ідеальні, але є успіхи — експерт

ЗСУ не ідеальні, але є успіхи — експерт

Збройні сили України не в ідеальному стані, але є успіхи. Таку думку в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Ввечері" висловив заступник директора Інституту світової політики Микола Бєлєсков.
 
"Збройні сили ідеальними ніколи не будуть, навіть американські не є ідеальними, але  успіхи в нас є як в організації, так і в військовій сфері, тобто здатність діяти на основі єдиної доктрини. Ведуться абсолютно відповідні зміни на основі Стратегічного оборонного бюлетня, вносяться зміни в штат Міноборони, Генштабу і знову ж таки те, що минулого року був прийнятий новий закон про нацбезпеку, який абсолютно вітали наші партнери, є значним кроком вперед в плані організації сектору безпеки", — вважає експерт.
 
Нагадаємо, 18 грудня Верховна Рада України у першому читанні ухвалила законопроект про запровадження військових стандартів НАТО. Шляхом запровадження стандартів Північноатлантичного альянсу передбачається забезпечення взаємосумісності Збройних сил України зі збройними силами держав-членів НАТО.
 
Слухати повну версію.