Політолог Олещук: у нас вибори не є змаганням ідеологій, а змаганням іміджів

 Політолог Олещук: у нас вибори не є змаганням ідеологій, а змаганням іміджів

У нас вибори не є змаганням ідеологій, а змаганням іміджів, переконаний політолог Петро Олещук. Про це він повідомив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень".

Ведучий:

Роман Коляда

"Я насправді не думаю, що когось, хто заглиблений у політичні процеси, можна здивувати. Відповідний елемент провокативності, він очікувався. У нас вибори здебільшого не є змаганням якихось фундаментальних ідеологічних розбіжностей, а змаганням іміджів", — зауважив Петро Олещук.

"Зрозуміло, що кожен відповідним чином намагається свій імідж вигідно репрезентувати, але, з іншого боку, робота опонентів зводиться виключно до відповідних атак на ці іміджеві основи кандидата. Тому потік фейків, різноманітних провокацій, я не думаю, що він когось насправді здивував. Це те, чого і так очікували", — додав політолог.

Нагадаємо, 31 грудня минулого року в Україні стартувала президентська передвиборча кампанія. Станом на 14 січня до Центральної виборчої комісії подали документи 11 осіб, які претендують на пост президента України,  з них п’ятеро вже є зареєстрованими.

Прослухати повну версію розмови.

 Петро Олещук, фото - facebook.com