У замаху на вбивство депутата у Кривому Розі поліція підозрює трьох осіб

У замаху на вбивство депутата у Кривому Розі поліція підозрює трьох осіб

У ході досудового розслідування поліцейські відпрацювали відео з камер відеоспостереження та встановили, що до скоєння злочину можуть бути причетні троє чоловіків, нині цих осіб розшукують.

Про це повідомляє прес-служба нацполіції.

Правоохоронці проводять подворовий обхід, опитують близьких, знайомих потерпілого по громадській діяльності. Також призначена низка судових експертиз, відпрацьовуються всі версії нападу.

На місці пригоди поліцією було встановлено, що на вулиці Хостинській в Центрально-Міському районі міста невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесні ушкодження предметом, схожим на фрагмент металевої труби. Після цього нападники побігли у невідомому йому напрямку.

Як повідомив Суспільному завідуючий приймального відділення Криворізької міської клінічної лікарні №2 Володимир Степанов, на даний момент постраждалий перебуває у відділенні політравми, його травми середньої важкості, травмована голова і руки.

Прослухати

Нагадаємо, повідомлення про подію надійшло до поліції 9 січня близько 20.00. До поліції зателефонував лікар однієї з лікарень Кривого Рогу та повідомив, що до них бригадою швидкої медичної допомоги з чисельними травмами доставлено чоловіка 1984 року народження.

За інформацією прес-служба партії "Батьківщина", напад скоєно на депутата Центрально-Міської районної ради партії 34-річного Вадима Мірзояна.