Стало відомо, хто візьме участь у національному відборі на Євробачення-2019

Стало відомо, хто візьме участь у національному відборі на Євробачення-2019

Телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ оголосили імена півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019.

Про це повідомляється на сайті національного відбору.

З 9 лютого в прямих ефірах за право представити Україну боротимуться 16 виконавців: Braii, Freedom jazz, KAZKA, YUKO, The Hypnotunez, LAUD, TAYANNA, Brunettes Shoot Blondes, VERA KEKELIA, ЦеШо, Ivan NAVI, ANNA MARIA, BAHROMA, LETAY, КiRA MAZUR, KHAYAT.

"Національний відбір знов тішить дуже якісним складом виконавців і абсолютно різними жанрами. Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не посміхнулася. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно. Найцінніше, що знову готові боротися зірки, які вже мають досвід участі в цьому непростому відборі. Адже справжній артист завжди буде йти до кінця. Я бажаю всім півфіналістам удачі в цій непередбачуваній боротьбі за путівку в особливий світ музики — конкурс Євробачення", — зазначає музичний продюсер національного відбору Руслан Квінта.

22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Нагадаємо, що прямі ефіри національного відбору-2019 пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал) одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

Як повідомлялося, 3 грудня було оголошено склад журі національного відбору на Євробачення-2019. У прямих ефірах оцінювати виступи учасників і разом з глядачами обирати пісню, яка представить Україну на Євробаченні, будуть Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Також ізраїльська компанія, відповідальна за організацію і проведення Євробачення-2019 у Тель-Авіві, представила ескіз сцени пісенного конкурсу.