Виставка плакатів Нікіти Тітова розповідає історію України після Революції гідності — Ольга Сало

Виставка плакатів Нікіти Тітова розповідає історію України після Революції гідності — Ольга Сало

Виставка “Шлях свободи: 5 років України в плакатах Нікіти Тітова” розповідає історію України після Революції гідності. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Ранковий формат" розповіла завідувачка науково-просвітницького відділу Національного музею Революції гідності Ольга Сало.

"Виставка тематично починається з Майдану і охоплює весь цей час після Майдану, охоплює ті трансформації українського суспільства, які ми переживаємо протягом останніх 5 років. Виставка і про Революцію гідності, і про російську агресію, окупацію Криму, війну на Донбасі, про необхідність єдності українців і необхідність продовжувати працювати в напрямку утвердження незалежності України і прямування до тих цінностей, за які виходив Майдан", — зазначила Ольга Сало.

За її словами, для відвідання виставки не потрібно купувати квитки.

"Виставка експонується в вітринах інформаційної агенції Укрінформ, тому всі перехожі можуть її спостерігати. Я думаю, що вона охоплює дуже багато відвідувачів таким чином і є дуже доступною, не треба витрачати багато часу, не треба купувати квитки, можна просто прийти на Бульвар Б. Хмельницького 8 і побачити ці плакати великим форматом в вітринах агенції", — підкреслила вона.

Виставка “Шлях свободи: 5 років України в плакатах Нікіти Тітова” експонуватиметься до 14 січня.

Слухати повну версію.