Обмеження на дорогах державного значення зняті — Укравтодор

Обмеження на дорогах державного значення зняті — Укравтодор

Станом на ранок 27 грудня проїзд на дорогах загального користування державного значення забезпечено.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

"Обмеження на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський в межах Полтавської області зняті. Проблемна ділянка на км 219 автодороги М-03, на якій утворився сніговий накат, оброблена протиожеледними матеріалами. Обмеження в русі по автодорозі Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь зняті", — йдеться у повідомленні.

Як повідомоляється, знято також короткочасні обмеження в русі вантажних транспортних засобів на автодорозі М-04 Знам’янка — Луганськ — Ізварине, км 151, Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь, км 290.

В Укравтодорі нагадали, що на даний момент рішення про заборону в’їзду в Полтавську область всіх видів транзитного транспорту залишається в силі — вантажівки, пасажирські автобуси та легкові автівки заїхати на територію області не можуть у зв’язку зі сніговими заметами та заторами, що утворилися на автосмугах.

Як повідомлялося, керівник Укргідрометцентру Микола Кульбіда розповів, що з 27 до 31 грудня ускладнення погодних умов не очікується, а циклон, який протягом останніх двох днів спричинив на території України складні погодні зі снігопадами, відступає. На більшості перевалочних ділянок опади у вигляді невеликого снігу. Температура повітря -1-3°С. Стан покриття в основному мокрий, місцями засніжений.