Соліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі Радіо Культура презентував новорічну пісню

Соліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі Радіо Культура презентував новорічну пісню

Соліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі Радіо Культура презентував новорічну пісню "Бережи себе". Це відбулося в ефірі програми "Культура.Live".

Ведуча:

Людмила Ляхевич

Музикант Сергій Мартинюк розповів про нову пісню, яка має назву "Бережи себе".

"Я дуже тонко відчуваю зиму, адже сам народився в цей період. Вважаю себе таким собі зимовим "меном". Взагалі, часто надихаюся традиціями американської музики щодо створення різдвяних пісень. В мене є мрія колись написати суто різдвяний альбом. Пісня "Бережи себе" написана після туру, в період, коли почали випадати сніги і поступово стала відчуватися зима. В основу пісні покладені особисті історії, які є важливими", — сказав Мартинюк.

Соліст гурту "Фіолет" додав, що пісня "Бережи себе" про те, що необхідно берегти тепло, яке є в душі кожної людини та завжди йти до своєї мети.

Крім того, музикант поділився планами на майбутнє.

"Скоро ми приступимо до роботи над новим альбомом, який плануємо на 2020 рік. Тому в 2019 ми навряд будемо щось випускати, хіба що декілька треків. Також в 2019 році планується багато концертів, буде тур на підтримку важливої для гурту "Фіолет" дати — його десятиріччя", — додав Мартинюк.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото взяте з ФБ Сергій Мартинюк