Співачка Ольга Василюк презентувала нову пісню в ефірі Радіо Культура

Співачка Ольга Василюк презентувала нову пісню в ефірі Радіо Культура

Співачка Ольга Василюк презентувала нову пісню "Лялька вуду" в ефірі Радіо Культура. Про використання містичних образів у піснях в програмі "Культура.Live" розповіла співачка Ольга Василюк.

Ведучі:

Людмила Ляхевич, Роман Рудський

За словами Ольги Василюк, в один день їй вдалося зробити прем'єру пісні та кліпу.

"Я запрошувала багато гостей, друзі теж підтримали мене. Всі пісні я пишу самостійно , тому хочеться трохи розповісти про ідею нової пісні. Лялька вуду в даному випадку не є способом помститися колишньому коханню, це скоріше історія про жінку, якій розбили серце і яка дуже багато пережила. Однак, лірична героїня потім знайшла в собі сили піднятися і піти далі. Лялька вуду - це та жінка, яка знайшла магічні сили для того, чтоб просто йти до своєї цілі далі. Так буває не лише у піснях, а й в житті, коли переживаєш депресію чи проблему, а потім відкидаєш її та йдеш далі", — зазначила Василюк.

Співачка говорила про те, що майже всі свої пісні написала в депресивних станах, а саме вночі, коли було сумно, коли плакала.

"Буває таке, що о 3 ночі я сідаю за синтезатор і пишу пісню. Все йде з душі, наприклад, мене надихнула на пісню "Лялька вуду" саме та історія, яку я пережила та після якої змогла піднятися і піти далі", — додала Василюк.

Також співачка Ольга Василюк сказала, що не любить змінювати людей з якими працює.

"Якщо робота приносить плоди і все виходить чудово, то можна далі співпрацювати . Оскільки я сама є автором, то чітко розумію, якою має бути пісня і до кого треба звернутися, щоб вона вийшла саме такою", — говорила Василюк.

За словами співачки, вона досить довго шукала різні способи, щоб показати власну творчість і стукала у всі двері.

"Я дуже весела людина, тому на початку творчого шляху досить часто рятувало почуття гумору. Особливо воно було потрібне, коли мені відмовляли", — повідомила Василюк.

Ольга Василюк розповіла, що її пісні йдуть з душі і вона пише про те, що думає і переживає. 

"Я не пишу пісні на замовлення, тому що створюю пісні, які  йдуть з душі. На мою думку, українська пісня має бути сучасною, повинна круто звучати, як американська і європейська музика. Щоб виховати нове покоління, яке буде слухати українські пісні,  музиканти мають давати достойний продукт, бо саме ми маємо змогу виховати любителів сучасної української музики", — сказала Василюк.

Артистка говорила, що не є забобонною, але знає артистів, які дуже вірять різноманітним забобонам.

"Мабуть, лише в новорічну ніч я вірю в чудеса, тому 31 грудня бажаю щось і сподіваюся  на здійснення цього бажання. Однак розумію, що для його здійснення треба  багато працювати. Особисто я не радшу ставити грандіозні цілі, краще ставити маленькі, до яких ви можете йти поступово", — зазначила Василюк.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото взяте з ФБ Ольги Василюк