Подорожі, мафія, пірати та піжама-party – ведуча свят розповіла про тренди новорічних корпоративів

Подорожі, мафія, пірати та піжама-party – ведуча свят розповіла про тренди новорічних корпоративів

Наприкінці грудня, як і щороку, стартувала естафета новорічних корпоративів. Про тренди новорічних святкувань в ефірі "ДеньПРО" розповіла ведуча свят, телеведуча Ольга Балагур.

Ведучі:

Марія Сизон, Роман Рудський

 

Ольга Балагур зауважила, що якогось єдиного тренду серед тематик новорічних корпоративів немає, втім, можна виокремити кілька найпопулярніших.

"На перших позиціях тематика "Навколо світу", коли ми нібито подорожуємо, а ведуча виконує роль такої собі стюардеси. Ми літаємо з країни в країну, і там щось цікаве відбувається, – розповіла ведуча. – А так – у кого на що вистачає фантазії. Це, можливо, тематика якихось кінофільмів, стрічок новорічних. Мафія, звісно, – це вже класика. Пірати, піжамні вечірки, бомж-вечірки, до речі, також актуальні".

Костюмовані вечірки не втрачають своєї популярності, а дотримання дрес-коду на корпоративі додає святкового настрою і певного колориту.

"Десь роки два тому у мене дуже часто питали, чи можна влаштувати вечірку у стилі "Великого Гетсбі". Людям дуже подобалося, коли всі перевдягалися. Якщо вся компанія приходить налаштована саме на тематику, у відповідному дрес-коді, то виходить дуже круто", – поділилась Ольга Балагур.

Читайте також: Які фільми подивитися на різдвяні свята — поради від кінознавця

Ведуча зазначила, що для того, щоб корпоратив вдався на славу, існує кілька лайфхаків, які дійсно працюють.

"По-перше, це алкоголь – найголовніший спонсор свята. А по-друге, це гарний настрій. Мені здається, що будь-який корпоратив має вдатися, тому що всі ми чекаємо цих свят цілий рік і ось нарешті вони настали, ці довгоочікувані корпоративи", – підсумувала Ольга Балагур.

Нагадаємо, сьогодні, 24 грудня, християни західного обряду відзначають Святвечір.

 

Фото: www.shutterstock.com