Співачка Юлія Лорд презентувала новий сингл "Біле:Чорне" в ефірі Радіо Промінь

Співачка Юлія Лорд презентувала новий сингл "Біле:Чорне" в ефірі Радіо Промінь

Співачка Юлія Лорд в ефірі "РанокПРО" презентувала перший за три роки новий сингл "Біле:Чорне", який увійде до наступного альбому виконавиці.

Ведучі:

Ольга Бабчук, Павло Туптинський

Юлія Лорд переконана, що пісня "Біле:Чорне" – про баланс світла і темряви, добра і зла у  людському житті.

"Вона про те, що ми не можемо контролювати баланс білого і чорного у нашому житті, якихось складних і святкових періодів нашого життя. Але ми можемо принаймні впливати на них. Коли ми включаємо внутрішнє світло, то будь-яка темрява вже не видається такою темною", – розповіла Юлія Лорд.

У новій композиції співачка увійшла від стилістики гранджу, яка часто з нею асоціюється. Сама Юлія Лорд планує продовжувати свої стилістичні експерименти, і не обмежуватися єдиним напрямом.

"Від шаблону гранджу вона (пісня "Біле:Чорне" – ред.) абсолютно буде відрізнятися. Це електропоп. Рок можливий, але це щось буде в якихось текстових образах, але точно не в музиці", – розказала вона.

Виконавиця також розповіла, що lyric video (відео з текстом) на пісню "Біле:Чорне" вже готове і скоро з’явиться у мережі.

"Протягом тижня я, мабуть, буду його розміщати на своїх ресурсах і готуватися до зйомок повноцінного кліпу на цю пісню", – поділилась Юлія Лорд.

Трек "Біле:Чорне" – це перший сингл Юлії Лорд за останні три роки. Він увійде до третього альбому співачки, який вийде у 2019 році.