Гітарист гурту "Скрябін": з приходом Юркеша хмари над колективом розвіялись

Гітарист гурту "Скрябін": з приходом Юркеша хмари над колективом розвіялись

Гурт Скрябін з приходом нового соліста Юрія Юрченка отримав нове дихання. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" розповів гітарист і керівник гурту “Скрябін” Олексій Зволинський.
 
“З приходом Юркеша хмари розсіялись. Був такий момент, що я не бачив подальшого розвитку. Тобто ми плили по течії, були концерти, приходили люди, але все одно якийсь тупик.  А коли ми побачили Юру і почали разом працювати — з'явився промінь світла в темному царстві. Він — харизматична людина. Кузьма теж був дуже харизматичним, а тут така досвідчена сексуальна людина, з якою приємно знаходитись на одній сцені. Ми думаємо в одну сторону — в панк-рок з оркестром”, — розповів Олексій Зволинський.
 
Музикант розповів, що до 50-річчя Кузьми Скрябіна гурт готує тур, в рамках якого у Києві відбудеться великий концерт.
 
«Першого грудня у Києві у залі КПІ відбудеться концерт гурту Скрябін за участі спеціального гостя Юрія “Юркеша” Юрченка з оркестром і хором. Будуть найбільш популярні пісні, які співають та знають люди, в супроводі оркестру. Буде приблизно 18-19 композицій. ”, — розповів Олексій Зволинський.
 
 
В свою чергу соліст гурту “Юркеш” та в.о. соліста “Скрябін” Юрій Юрченко зазначив, що головним його завданням в гурті є не стільки принести щось своє, а скільки правильно передати ті емоції, які вкладав у пісні Кузьма Скрябін.
 
“Для мене головне — передати сам настрій, позив цих пісень так, як це бачив Кузьма. Всі вони вже зіграні та переграні, тому наше завдання донести саме емоцію. Мені в піснях Скрябіна це й подобається: що в них є повний спектр емоцій від смішного до такого, що ти просто плачеш, і патріотичних пісень”, — розповів Юрій Юрченко. 
 
Зазначимо, що перший концерт туру відбувся в Одесі. Окрім Києва, музиканти виступлять в Запоріжжі та Дніпрі.
 
Слухати повну версію.