"Скрябін" анонсував вихід нової пісні з вокалом Кузьми

"Скрябін" анонсував вихід нової пісні з вокалом Кузьми

У Палаці культури КПІ 1 грудня відбудеться концерт гурту "Скрябін", присвячений 50-ому ювілею Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). Гітарист гурту Олексій Зволинський розповів в ефірі ДеньПРО, чого очікувати від концерту та які плани виношує гурт на найближчий час.

Ведучі:

Марія Сизон, Роман Рудський

Олексій Зволинський розповів, що гурт виступатиме у супроводі оркестру і хору, а співати буде Юркеш.

"Я фанат "Піратів Карибського моря". І коли я побачив Юркеша на СТБ в "Х-факторі" в його амплуа, він просто заліз мені в душу, – поділився музикант. – Я подумав: "От же воно, ось хто в нас ще не співав!" І ми запросили його до співпраці".

При цьому Євген Толочний, що став вокалістом гурту після загибелі Андрія Кузьменка в 2015 році, продовжуватиме роботу в складі гурту "Скрябін".

"З Євгеном Толочним ми співпрацю теж ще не розірвали, він просто не братиме участь у цих концертах", – повідомив Олексій Зволинський.

Читайте також: Музикант гурту "Скрябін": Кузьма був людиною з абсолютною харизмою у всьому

Також музикант анонсував вихід нової пісні, написаної на базі демо-запису Андрія Кузьменка.

"Вона вже повністю готова й записана. Він (Андрій Кузьменко – ред.) написав один куплет, ми написали другий куплет, виділили з демо-запису його оригінальний вокал і зібрали нову композицію", – розповів Зволинський.

Нагадаємо, що 1 грудня о 19.00 в концертній залі КПІ відбудеться концерт до 50-річчя Андрія Кузьменка. Це буде яскраве дійство в об'єднанні "Скрябіна", "Юркешу", оркестру та хору.

Матеріал підготувала Анастасія Руссу