Мобільний додаток Українського радіо вже доступний для завантаження – Хоркін

Мобільний додаток Українського радіо вже доступний для завантаження – Хоркін

У 94-ий день народження Українського радіо Національна суспільна телерадіокомпанія України випустила мобільний додаток для суспільного радіо. Про створення додатку та його функціонал в ефірі День Про розповів генеральний продюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.

"Весь тиждень відбувалася верифікація, апдейтилися наші "апки" (мобільний додаток – ред.). І у нас найякісніша і, я можу сказати абсолютно відверто, одна з найдорожчих, завдяки Офісу Ради Європи, який це профінансував, "апка" для усіх платформ і гаджетів", – зазначив журналіст.

Як розказав Дмитро Хоркін, додаток suspilne.radio вже доступний в PlayMarket(для користувачів Andoid) та AppStore(для користувачів iOs). Для користувачів ПК створено онлайн-версію.

"Там можна слухати потокове онлайн-мовлення, і там є усі три канали Українського радіо. Окрім потокового мовлення, в додатку є подкастинг. Також можна позначати передачі як улюблені і скачувати записи ефірів. Коли ви їдете в метро, або десь в село, де немає вай-фаю, ви можете закачати улюблені програми, вони уже є у вільному доступі", – поділився Хоркін.

Дмитро Хоркін додав, що додаток розвиватиметься й далі. Найближчим часом з’являться push-повідомлення, які сповіщатимуть користувачів про цікавих гостей та важливі події.

 

Матеріал підготувала Анастасія Руссу