САП на 15 листопада викликає екс-керівника ДФС Продана — ЗМІ

САП на 15 листопада викликає екс-керівника ДФС Продана — ЗМІ

Спеціальна антикорупційна прокуратура надіслала повістку колишньому виконуючому обов'язків керівника Державної фіскальної служби Мирославу Продану з вимогою з'явитися до слідчого 15 листопада.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив очільник САП Назар Холодницький.

Мирослав Продан не виключає, що слідчі органи ведуть певну гру з метою дискредитувати його та оголосити у розшук і безпідставно та бездоказово зробити винним.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, 7 листопада, вже перебуваючи у клініці за кордоном, він дізнався від адвокатів, що САП надіслала повістку з вимогою з'явитись до слідчого.

"В САП наполягають, що надіслали повістку 2 листопада, але дата її реєстрації – 6 листопада. Більше того, повістка спрямована на адресу, де ніколи не проживала моя родина", — написав Продан.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко 29 серпня заявив, що передав до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури частину матеріалів кримінального провадження, що стосуються виконувача обов’язки голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана. Йдеться про розслідування випадків контрабанди, які, ймовірно, допустили підлеглі керівника Державної фіскальної служби.