В авто, який їхав з ОРДЛО, знайшли пломби ЦВК України — Держприкордонслужба

В авто, який їхав з ОРДЛО, знайшли пломби ЦВК України — Держприкордонслужба

Прикордонники на КПВВ "Новотроїцьке" виявили номерні пломби Центральної виборчої комісії України в автомобілі, який прибув з окупованої території Донбасу.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"На КПВВ "Новотроїцьке" військовослужбовці Донецького прикордонного загону під час огляду транспортного засобу, що прибув з тимчасово окупованої території України, виявили номерні пломби ЦВК України. Громадянина, що їх переміщував, разом зі знахідкою передано співробітникам СБУ для з'ясування обставин", — йдеться у повідомленні.

Новини по темі — Так звані "вибори" в ОРДЛО ЦВК України визнав нелегітимними

У коментарі виданню "Українська правда" речник Держприкордонслужби Олег Слободян пояснив, що знайдені пломби ніякого відношення не мають ні до так званих "виборів" в ОРДЛО, ні до  виборів на території, підконтрольній уряду України. За його словами, громадянин, у якого знайшли пломби, отримав їх від свого товариша ще в довоєнний період на Донеччині як залишки після якогось виборчого процесу. Чоловік їх використовував суто в побутових цілях.

Нагадаємо, проросійські бойовики провели так звані "вибори" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей 11 листопада.

Рада ОБСЄ засудила так звані "вибори" в ОРДЛО, а США пообіцяли Росії санкції за організацію псевдовиборів.