Суд переніс засідання у справі Станіслава Єжова перенесено (аудіо)

Суд переніс засідання у справі Станіслава Єжова перенесено (аудіо)

Судове засідання у справі колишнього перекладача прем’єра Володимира Гройсмана Станіслава Єжова, якого звинувачують у шпигунстві на користь Росії, перенесено на третє вересня.

Відповідне рішення ухвалив сьогодні Голосіївський районний суд Києва. Як повідомила суддя Олена Первушина, прокурори повинні до наступного засідання підготувати та надати суду повний пакет документів у справі.

Під час сьогоднішнього судового засідання представник військової прокуратури Олексій Вдовиченко повідомив, що підозрюваний надсилав аудіозаписи розмов українського прем’єра із міжнародними партнерами на електронну адресу, зареєстровану в Росії. Також прокурор продемонстрував світлин, які засвідчують контакти Станіслава Єжова з громадянином Росії, - каже Олексій Вдовиченко.

Прослухати

Жодні докази сторони звинувачення колегія суддів Голосіївського райсуду не прийняла, повідомив після судового засідання адвокат екс-перекладача Валентин Рибін. За його словами, світлини із невстановленою особою, яку прокурор називає російським розвідником, сфальсифіковані. Станіслав Єжов сказав журналістам, що не визнає своєї вини.

Прослухати

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!