У Бердянську застрелили учасника АТО Віталія Олешка (аудіо)

У Бердянську застрелили учасника АТО Віталія Олешка (аудіо)

У Бердянську Запорізької області застрелили учасника АТО Віталія Олешка з позивним Сармат.

З подробицями — Тетяна Власенко.

"У дворі готелю о 12.30 пострілом у спину із двоствольної гвинтівки невідомий вистрелив у Віталія Олешка і втік на автомобілі, поранений помер на місці, розповів товариш убитого Андрій Маджаров. Він першим на своїй сторінці у Фейсбук опіблікував запис із місця вбивства. Каже, свідками події були він та дружина загиблого.

За годину до того, як сталося убивство, Віталій Олешко був на апаратному засіданні місцевих посадовців. У Бердянську він був людиною із активною громадською позицією, був організатором багатьох акцій протесту, розповідає побратим Віталія Олешка з батальйону “Донбас” Олександр Шепілов із позивним Россомаха.

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження, повідомила заступниця речниці Нацполіції у Запорізькій області Анна Максименко.

Віталію Олешку було 43 роки. Він був учасником Самооборони Бердянська, кавалером ордену “за мужність” 3-го ступеня і брав участь у боях за Іловайськ, пройшов російський полон".

Тетяна Власенко. Українське радіою.

Прослухати репортаж

Ввечері у соцмережах з"явилась інформація, що вбивцю Віталія Олешка — Сармата затримано. Українське радіо звернулось за коментарем до заступника речника Нацполіції Миколи Гулевича. Він повідомив, що в поліції цю інформацію перевіряють.

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!