Довести статус учасника АТО можна через суд - Віталій Овчаренко

Довести статус учасника АТО можна через суд -  Віталій Овчаренко

Самопідпал з метою доведення своєї участі в бойових діях є радикальною поведінкою, яка не виправдана. Довести свій статус учасника АТО можна через суд.

Ситуацію із самопідпалом добровольця Сергія Ульянова біля Міноборони прокоментував в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку" ветеран АТО Віталій Овчаренко.

На фото: Віталій Овчаренко

На його думку, не зрозуміло чому були такі радикальні дії з самопідпалом. Така радикальність  під час війни  не потрібна. З досвіду моїх побратимів, усі, хто неофіційно були в батальйоні неофіційно, вони з часом отримали статус учасника бойових дій. Просто потрібно звернутися в суд, надати фактологічні дані, фото і відеоматеріали, привести кілька свідків бажано з командного складу батальйону, де не був неофіційно оформлений.

"З досвіду моїх побратимів, усі, хто неофіційно були в батальйоні неофіційно, вони з часом отримали статус учасника бойових дій. Також деякі учасники, які  неофіційно знаходилися в батальйоні, але з часом впродовж двох-трьох місяців проходили оформлення як рядові патрульної служби поліції. Я не розумію, чого чоловік який здійснив самопідпал цього не зробив".

 

Слухайте програму "Сьогодні. Зранку" по буднях з 8.00 до 10.20!