Столиця долає наслідки негоди (аудіо)

Столиця долає наслідки негоди (аудіо)

Найближчі кілька днів погода в Україні суттєво не зміниться. Про це Українському радіо розповів синоптик Укргідрометцентру Владислав Білик.

Про те, як у столиці нині долають наслідки негоди, що спричинила підтоплення низки ділянок дорожньо-транспортної мережі міста, зокрема, розмиття опор шляхопроводу на перехресті вулиць Олени Теліги та Кирилівської, - у матеріалі Володимира Задворного.

"Внаслідок зливи у Києві були підтоплені частина столичних вулиць, підземні переходи та тунелі. Особливо проблемними, повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Дмитро Давтян, були місця біля столичних станцій метрополітену "Лівобережна" і "Дорогожичі", де,зокрема, затопило автотранспортний тунель по вулиці Олени Теліги. Говорить генеральний директор комунального підприємства Олександр Густєлев.

Нині рух транспорту тут і в інших місцях, каже Олександр Густєлєв відновлено. Напередодні під час зливи непереливки було і водіям, і пішоходам. Дехто, як наприклад Сергій Харинович вирішив, що треба утриматись від поїздки автівкою.

У коментарі Українському радіо синоптик Укргідрометцентру Владислав Білик розповів, що слід бути готовими до нових опадів.

У столиці тривають роботи з ліквідації наслідків негоди. Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій у столиці Роман Ткачук, було задіяно понад 100 рятівників і 15 одиниць техніки. Серед іншого вони відкачували воду з підземних переходів та прибирали повалені дерева".


Володимир Задворний. Українське Радіо.


Прослухати репортаж



Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!