Розгляд позову Київської міськдержадміністрації до "Нафтогазу" перенесено (аудіо)

Розгляд позову Київської міськдержадміністрації до "Нафтогазу" перенесено (аудіо)

Розгляд позову Київської міської державної адміністрації до "Нафтогазу", у якому місто просить суд зобов’язати держкомпанію укласти договір на постачання газу з "Київтеплоенерго", Господарський суд Києва переніс на 31 липня.

З проханням перенести засідання виступили представники компанії "Київтеплоенерго", розповіла журналістам представниця позивача Ніна Соломенко. За її словами, це потрібно, щоб підготуватися до зустрічного позову "Нафтогазу", який вимагає визнати комунальне підприємство правонаступником усіх боргів "Київенерго".


Прослухати


Переклад: "Ми будемо готуватися до наступного засідання. Позиція міста залишається незмінною: ми будемо вимагати укладення договору на постачання газу, бо ми вважаємо, відмова є неправомірною, що було підтверджено 19 липня Господарським судом міста Києва. Звісно, ми спілкуємося зі сторонами, намагаємося знайти вихід із ситуації, а паралельно триває судовий процес".

Представники "Нафтогазу" відмовилася від коментарів журналістам. Під час судового засідання представник відповідача Ярослав Петрук сказав, що сторона не заперечує щодо перенесення розгляду справи на 31 липня.


Прослухати


Нагадаємо, "Нафтогаз" відмовляється укладати договір на постачання газу "Київтеплоенерго", якому були передані теплові активи "Київенерго", поки не буде сплачено борг у розмірі майже 5 мільярдів гривень.


Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!