Путін став переможцем зустрічі, а Трамп опинився у нього на "гачку" - Борис Базилевський

Путін став переможцем зустрічі, а Трамп опинився у нього на "гачку" - Борис Базилевський

Американські ЗМІ виступають з досить різкими заявами та висловлюваннями, вже кілька днів точаться дискусія про результати зустрічі Трампа та Путіна, під час яких розбирають “по кістках” обох лідерів.

Про так звану "Катастрофа у Гельсінки" та які наслідки для світового порядку і України матиме зустріч президентів Росії і США у столиці Фінляндії розмірковував в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Ввечері" експерт з безпекових питань Центру дослідження Росії Борис Базилевський:



"Республіканці попри все підтримують Трампа, бо бачать в ньому своє політичне майбутнє. Але сенатор Джон Маккейн і демократи звинувачують президента у зраді, кажуть, що він залежний від Путіна. Радники американського президента пропонували йому все ж таки не зустрічатися з російським лідером. Тепер стало зрозумілим, що Трамп їде на поразку. Що відбувалося впродовж зустрічі двох лідерів, яка за часом була збільшена вдвічі, невідомо. Та всі психоаналітики, які спостерігали за мовою тіла та рухів лідерів, прийшли до висновку, що переможцем зустрічі став Путін, і припустили, що Трамп опинився у нього "на гачку".

 

Слухайте програму "Сьогодні. Ввечері" по буднях з 18.00 до 20.00!