Зрада Януковича: суд переходить до дебатів сторін (аудіо)

Зрада Януковича: суд переходить до дебатів сторін (аудіо)

Судова справа щодо колишнього президента Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді, переходить до стадії дебатів сторін.

Вони розпочнуться 30 липня. Про це повідомив під час судового засідання суддя Оболонського районного суду Владислав Дев'ятко.

За його словами, слухання тривають понад рік, було допитано більше 50 свідків, 15 із яких - зі сторони захисту. Також, додав Владислав Дев'ятко, суд дослідив десятки томів доказів і вивчив десятки годин відео і аудіодоказів.

Адвокат Віталій Сердюк, який представляє інтереси звинуваченого Віктора Януковича, після судового засідання повідомив журналістам, що суд не допитав усіх свідків зі сторони захисту. За його словами, із 22 двох свідків допитано не більше половини. Рішення суду перейти до стадії дебатів свідчить про намагання пришвидшити справу, каже Віталій Сердюк.


Прослухати


Сторона звинувачення готова до дебатів, повідомив журналістам прокурор Руслан Кравченко. За його словами, захист не забезпечує присутність свідків на судових засідань, натомість постійно подає клопотання щодо свідчень нових свідків. Говорить Руслан Кравченко.


Прослухати



Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!