Захисникам Віктора Януковича дали ще один день на допит свідків(аудіо)

Захисникам Віктора Януковича дали ще один день на допит свідків(аудіо)

Оболонський районний суд дав захисникам екс-президента Віктора Януковича, звинуваченого у державній зраді, іще один день на допит свідків - 17 липня.

Про це повідомив суддя Владислав Дев’ятко. Пояснив рішення тим, що ні сам Янукович, ні свідки не прибули на допит 16 липня. Захист колишнього президента просив допитати, зокрема, екс-прем’єра Миколу Азарова, екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, екс-голову СБУ Олександра Якименка.

Сьогодні (16 липня) допитали колишнього начальника служби безпеки президента Віктора Януковича Костянтина Кобзаря. Він, зокрема, сказав, що в лютому 2014 року нібито їхало штурмувати маєток екс-президента 10 одиниць військової техніки з військової частини "Десна".

Прослухати

 

Свідчення колишнього начальника служби безпеки президента Віктора Януковича не спростовують висунутого прокуратурою звинувачення — каже прокурор у справі Руслан Кравченко. За його слвоами, їх не варто брати до уваги і необхідно визнати - недопустимими.

Прослухати

 

У судовому засіданні оголошено перерву до 10-ї ранку вівторка. Раніше суд визначив, що свідків допитуватимуть з 16 по 20 липня. А 30-го розпочнуться судові дебати.

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!