Економісти світового рівня зберуться у виїзній студії Українського радіо

Економісти світового рівня зберуться у виїзній студії Українського радіо

7 липня, у Каневі, у музеї Тараса Шевченка Українське радіо надає слухачам унікальну можливість побувати на найважливіших суспільно-політичних та економічних подіях міжнародного рівня.

"Ми не тільки запрошуємо гостей до студії, ми облаштовуємо її на місці події. Вчергове переконавшись в ефективності формату виїзної студії на Шведсько-українському бізнес-форумі, запрошуємо слухачів на нову подію. 7 липня Українське радіо облаштується у Каневі, у музеї Тараса Шевченка, де у цей день відбуватиметься Міжнародний економічно-гуманітарний форум Ukrainian ID. Ми запросили до імпровізованої студії дипломатів, економістів зі світовим іменем, успішних стартаперів, фахівців у царині інвестицій, безпеки, цифрових технологій, медіа з усього світу", - розповідає виконавчий продюсер Першого каналу Юрій Табаченко.

Всі вони зберуться на Чернечій горі, аби обговорити пріоритети розвитку України, насамперед в економічній політиці та інвестуванні. Учасники форуму також розглянуть демократію, як фактор примноження людського капіталу. Серед інших тем для дискусій: виклики та можливості децентралізації, "вага" культурного капіталу, впровадження наднових технологій в українських реаліях.

Високий рівень представництва на заході свідчить про реальні можливості розвитку та інвестування навіть у невеликі українські міста.

Українське радіо все частіше пропонує слухачам події у форматі виїзних студій. Цей формат забезпечує максимальний ефект присутності на найцікавіших суспільно-політичних, економічних та культурних подіях, і дає можливість запросити в ефір Суспільного ексклюзивних гостей.

Включення зі студії Українського радіо у Каневі звучатимуть у лінійних ефірах Першого каналу 7 липня з 13-ї до 19-ї години. Відеотрансляцію можна буде дивитись онлайн на пабліку UA:Українське радіо у Фейсбуці.