Найбільший лотерейний джекпот за всю історію України зірвали на Черкащині

Найбільший лотерейний джекпот за всю історію України зірвали на Черкащині

У суботньому тиражі державної лотереї "Мегалот" №1749 від 2 червня 2018 року було зірвано найбільший лотерейний джекпот за всю історію України - 17,75 мільйона гривень.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Відомо, що ставку було зроблено 31 травня у смт Катеринопіль (Черкаська область) на точці продажу лотерейних білетів у магазині "Канцтовари". Гра коштувала новоспеченому мультимільйонерові 70 грн.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." запрошує переможця приєднатися до елітного "Клубу мільйонерів "М.С.Л.", створеного для щасливчиків, які виграли в лотереї компанії призи від 1 млн грн і більше, завітати до Києва та взяти участь у подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера". Серед переможців державної лотереї "Мегалот" почесними учасниками клубу вже стали Євген Зеленський, який виграв Мегаприз сумою 6 179 943 гривень 18 лютого 2017 року, та Ірина Возна, якій теж пощастило на Мегаприз 28 жовтня 2017 року - її виграш становив 5,5 млн грн.

Нагадаємо, досі пальма першості з розміру виграного Мега джекпоту була за виграшем у лотереї "Мегалот", який знайшов свого переможця 22 квітня 2017 року. Тоді рекордний джекпот сумою 13,45 мільйона гривень зірвав гравець із Дніпра.