В Європі оприлюднили рейтинг найкращих залізниць

В Європі оприлюднили рейтинг найкращих залізниць

В Євросоюзі склали рейтинг найкомфортніших залізниць Європи, до якого увійшли 16 компаній, що здійснюють пасажирські перевезення на швидкісних потягах на відстань від 400 кілометрів.

Про це пише "The Guardian".

"Очолила рейтинг Національна залізниця Швейцарії, випередивши своїх конкурентів у чотирьох категоріях - подорожі з родиною, для велосипедистів, для любителів зимових видів спорту, для пасажирів із інвалідністю. Хоча в останньому критерії першістю довелося поділитися з іспанським перевізником "RENFE", - йдеться у повідомленні.

Німецька компанія "Deutsche Bahn" посіла друге місце в рейтингу за використання "зеленої енергії", знижки на гарячі напої пасажирам, які мають власну чашку чи відповідальний вибір харчування для пасажирів.

Крім того, "Deutsche Bahn" та "Austrian Railways" визнали найкращими сервісами для туристів. Йдеться про відсутність обов'язкового резервування місць, відсутність пасажирських зборів та наявність безкоштовного Wi-Fi.

На третій сходинці опинилась британська компанія "Eurostar" із якісним наданням послуг людям із інвалідністю, інформує видання.