Олена Гусейнова очолила редакцію літературних програм Українського Радіо "Культура"

Олена Гусейнова очолила редакцію літературних програм Українського Радіо "Культура"




Кадрові зміни на Українському радіо "Культура": журналістка, поетеса Олена Гусейнова очолила редакцію літературних програм третього каналу Суспільного радіо.

"Нічого не спокушає мене так як розмови про літературу. Тому радіо - ідеальне місце спокушатися і спокушати. Сподіваюсь попереду багато роботи, яка неможлива без солідарності. Перше велике випробування і велика пригода, якраз зараз реалізується силами Українського радіо "Культура" і відділу літературних програм: прямоефірний п’ятиденний марафон з "Книжкового Арсенала", - повідомила очільниця редакції літературних програм Українського Радіо "Культура" Олена Гусейнова.


Олена Гусейнова – менеджерка культурних проектів, поетка. Її книжка "Відкритий райдер" увійшла у ТОП-20 Львівського форуму видавців 2014 року, а книжка "Супергерої" стала найкрасивішою за версією "Книжкового Арсеналу" у 2012 році. Олена – лауреатка Національної премії імені Василя Симоненка, а також ведуча програми "Книжкова лавка. ТОП-7" на Українському радіо і телеканалі UA:Культура.

"Безмежно радий, що такі молоді, впізнавані у своїй сфері люди переходять на керівні посади на Суспільному радіо. Ми прагнемо бути сучасним, цікавим та інноваційним радіо. Олена має багато переглядів свого радіопроекту у соціальній мережі Фейсбук, у коментарях під стрімами радіопередач збирає саме ту аудиторію, яку ми раніше не досягали - молоді інтелектуали, для яких раніше Українське радіо було "відстійним" і "совковим", - зазначив генпродюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.