Окупанти Донбасу використали нове озброєння

Окупанти Донбасу використали нове озброєння

Російські окупаційні сили на Донбасі застосовують нові підступні зразки озброєння - позиції українських морських піхотинців були обстріляні новітніми реактивними снарядами.

Вони мали посилене фугасне начиння, та залишили за собою великі вирви, повідомляє прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил.

"Після обстрілу по наших позиціях ми виявили хвостовики ракет, які не притаманні звичайним боєприпасам. На відміну від радянських зразків, які раніше використовували російсько-окупаційні війська, ці хвостовики мали зовсім інший вигляд та кріплення. Також знайшли уламки з відповідним маркуванням", - повідомили у штабі ООС.

Всі уламки військовослужбовці віддали в спеціалізовану лабораторію для відповідних експертиз.

Крім обстрілів, російсько-окупаційні війська здійснюють масове мінування забороненими боєприпасами української землі - будинків та стежок в українських селах, що тимчасово знаходяться у так званих "сірих зонах".

Ці "подарунки" вороги залишають прив’язаними до дверей звичайних сільських будинків. Пересічна людина повертається додому, щоб просто подивитись, в якому стані будинок, - і гине, а всі псевдоінформаційні ресурси так званої ОРДЛО почнуть кричати про вбивство українськими військовими. Окупаційні війська люблять мінувати будинки, цвинтарі, криниці - саме ті місця, куди обов’язково прийдуть цивільні громадяни, додали в штабі ООС.