Легендарна ABBA повертається

Легендарна ABBA повертається

Шведський гурт ABBA оголосив про своє возз'єднання через 35 років після припинення існування колективу і, на втіху фанатам, анонсував вихід нової пісні.

Про це четверо учасників знаменитої поп-групи ABBA - Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад - повідомили на своїй сторінці у Facebook.

"Рішення про те, щоб продовжити захоплюючий проект туру ABBA, викликало неочікуванні наслідки. Ми всі відчували, що через 35 років було би чудово знову об’єднатись і зайти в студію звукозапису. Так ми й зробили. Здавалось, що час зупинився і ми раніше просто перебували у тимчасовій відпустці", - йдеться у повідомленні ABBA.

Музиканти додали, що вже записали дві нові пісні, одна з яких має назву "Я досі вірю в тебе". Свої нові хіти гурт ABBA презентує в грудні.

Нагадаємо, гурт ABBA був створений у 1972 року в Стокгольмі та вважався одним із найуспішніших колективів за всю історію попмузики. ABBA продали понад 380 мільйонів альбомів і синглів по всьому світу. Гурт за історію своєї творчості випустив 8 студійних альбомів, а також отримали неабияку славу завдяки перемозі на конкурсі Євробачення 1974 року від Швеції.